Equip

Dani
DANIEL GONZÀLEZ I CALDITO
(Igualada, 1981)

Llicenciat en Història per la Universitat Autonòma de Barcelona el 2005 i amb estudis d’Informació i Documentació, ha treballat en la història de Santa Margarida de Montbui i és especialista en Història Moderna i Contemporània.

Des del 2012 realitza visites guiades a la Tossa de Montbui i ha participat en diverses edicions de les Jornades Europees del Patrimoni. També ha col·laborat en publicacions com la Revista d’Igualada i en projectes de dinamització patrimonial com Anoia Terra de Castells.

 

Mireia

MIREIA SABATÉ I BALADA
(Barcelona, 1987)

Llicenciada en Belles Arts, especialitzada en Conservació i Restauració del Patrimoni per la Universitat de Barcelona (2010), Graduada en Arqueologia per la Universitat Autònoma de Barcelona (2014), i Màster en Direcció de Projectes de Conservació i Restauració per la Universitat de Barcelona (2016).

Restauradora i arqueòloga, dirigeix diversos projectes com la recerca arqueològica al municipi de la Llacuna (Anoia) i la restauració dels béns arqueològics del jaciment ibèric de Font de la Canya (Avinyonet del Penedès, Alt Penedès).

Anuncis